Handbalista spaniolă Montserrat Diaz, presupusa fostă amantă a Alinei Dobrin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spanoloaica Montserrat Diaz s-ar fi iubit câţiva ani cu Alina Dobrin
Spanoloaica Montserrat Diaz s-ar fi iubit câţiva ani cu Alina Dobrin

Soţul Alinei Dobrin, Robert Păcurar, a scos la iveală o altă relaţie cu o femeie a handbalistei care evoluează acum la CSM Bucureşti. Potrivit acestuia, soţia sa s-ar fi iubit înainte de căsătoria lor cu o fostă mare jucătoare din naţionala Spaniei.

Conform Gazetei Sporturilor, care îl citează pe Robert Păcurar, Alina Dobrin ar fi avut, înainte de căsătoria cu el, o relaţie cu o handbalistă din Spania. El ştia doar prenumele, Montserrat, şi spunea că s-au cunoscut la un turneu final la care soţia sa a participat înainte de 2000. Înainte de acest an, Alina Dobrin a jucat la Mondialele din 1995, 1997, 1999 şi la Europenele din 1998.

Singurul turneu final la care Spania - care pe atunci nu era o forţă a handbalului feminin - a participat a fost cel european din 1998. Iar atunci, în lotul ibericelor, figura, într-adevăr, o jucătoare cu acel prenume: Montserrat Puche Díaz. Cu 6 ani mai mare decât Alina., aceasta a devenit, cu anii, una dintre cele mai valoroase jucătoare din istoria naţionalei Spaniei, fiind pe locul doi în topul selecţiilor all-time în prima echipă a ibericelor, cu 196 de meciuri disputate, şi pe locul 3 în cel al golurilor marcate pentru naţionala Spaniei, cu 736 de goluri.

Conform sursei citate, relaţia dintre jucătoarea noastră şi cea iberică a durat câţiva ani.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite