Halep ţine iubitorii tenisului cu sufletul la gură: Ultimele detalii despre starea de sănătate a Simonei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep (19 WTA) şi-a încheiat participarea la Indian Wells, cu o accidentare suferită la coapsă, în timpul duelului cu Iga Swiatek (20 de ani, 2 WTA).

Chiar dacă problema ivită, în debutul setului secund, n-a fost atât de gravă, încât să o împiedice pe „Simo“ să joace până la capăt, ea a ridicat, totuşi, nişte semne de întrebare, în privinţa participării la Miami Open (22 martie - 3 aprilie). Mai ales că această întrecere, de categoria WTA 1000, la fel ca Indian Wells, vine imediat după competiţia încheiată, în weekend, în California. Din fericire, într-o intervenţie la Digi Sport, Cosmin Hodor, un apropiat al Simonei, a risipit emoţiile privind starea de sănătate a lui Halep.

„Ştiu că Simona e bine, se recuperează, va juca la Miami şi în celelalte turnee. La Indian Wells mi s-a părut că a atins o formă destul de bună, joc solid, începând cu primul tur. Nivelul ei de joc, încet-încet, ajunge unde ar trebui să fie. Simona e în creştere, are un nivel constant, turneu de turneu“, a spus Hodor.

CITEŞTE ŞI:

Halep, cea mai norocoasă la Miami: Traseu acecesibil pentru Simona, plin de provocări pentru restul româncelor

Digi Sport 2 transmite turneul de la Miami.

Halep, la Miami Open

Sezon Rezultat

2021 Turul III

2019 Semifinale

2018 Turul III

2017 Sferturi

2016 Sferturi

2015 Semifinale

2013 Turul III

2012 Turul III

2011 Turul II

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite