Halep ţine capul sus după înfrângerea de la Roland Garros: „Plec de la Paris cu un sentiment pozitiv“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a fost învinsă clar, în minimum de seturi, în sferturile turneului şi va cădea până pe locul 8 în clasamentul mondial, însă priveşte cu optimism spre viitor.

Simona Halep a dezamăgit la French Open 2019, după ce, la precedentele două ediţii ale turneului jucase finala de fiecare dată.

În ciuda înfrângerii cu Amanda Anisimova (51 WTA, 17 ani), Halep a vorbit cu mult calm în interviul acordat trimisului prosport.ro la Paris, imediat după eliminarea suferită în sferturi.

Ce a spus Simona Halep?

*Sunt tristă că nu mi-am făcut jocul, că nu m-am putut mişca cum aş fi vrut. Plec din turneu cu un sentiment pozitiv, totuşi. N-am reuşit să gestionez tensiunea din corpul meu.

*Amanda pune presiune cu reverul, joacă foarte lung, chiar dacă nu joacă foarte tare. Mi-e greu să mă adaptez când sunt probleme cu ploaia. Voi lua câteva zile libere şi sper apoi să am un sezon bun pe iarbă.

Ce a spus Simona Halep pentru Digi Sport?

*N-aş vrea să-mi reproşez ceva anume, sa termin acest turneu cu un reproş. Nu am jucat la nivelul meu cel mai bun, nu am reuşit să fac acest lucru. Nu m-am simţit foarte bine pe teren, dar meritul e al ei, ea a câştigat meciul.

*Rămân cu o imagine pozitivă după acest turneu. Să faci sferturi la un Grand Slam e un rezultat bun, mai ales când vii ca deţinătoarea titlului. Am făcut meciuri bune. Sunt tristă şi supărată, dar sunt zile şi zile, nu vreau să fiu prea dură cu mine. Merg în faţă şi rămân încrezătoare pentru următoarele turnee.

*Din ce am văzut la turneul acesta , fetele de 18-19 ani de acum sunt mult mai curajoase faţă de generaţia noastră, au o atitudine diferită şi le ajută acest lucru. Sunt agresive şi asta e un plus pentru ele. Pentru mine urmează câteva zile de pauză, apoi pregătirea pe iarbă şi Eastbourne, cel mai probabil.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite