Halep, subestimată din nou: Simona e desconsiderată înainte de Indian Wells de o jucătoare legendară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep a abordat Australian Open din postura de ocupanta locului 1 mondial, însă foarte puţini specialişti au plasat-o printre favorite la Melbourne. Atunci, constănţeanca le-a dat peste nas celor care n-au crezut în ea.

Simona Halep va debuta, în această săptămână, în turneul de la Indian Wells, prilej cu care ne vom lămuri dacă liderul WTA a scăpat sau nu de probleme medicale. 

Până acum, accidentările au fost cele mai dure adversare ale Simonei în 2018, în condiţiile în care jocul ei a fost aproape impecabil. De altfel, bilanţul lui Halep vorbeşte de la sine: 14 victorii, 1 înfrângere. Chiar şi aşa însă, românca nu e văzut printre favorite la Indian Wells de către Monica Seles. Potrivit Digi Sport, fosta jucătoare care a cucerit nouă titluri de Grand Slam a prefaţat turneul american pentru Tennis Actu.

Ce a spus?

*Serena Williams e prima favorită pentru mine. E o alegere puţin surprinzătoare, dar am văzut-o jucând în meciul demonstrativ cu Ostapenko şi la Fed Cup. E o jucătoare incredibilă, care poate evolua perfect fără să aibă vreun meci în picioare.

*Trebuie să o aleg pe Wozniacki a doua favorită. E foarte agresivă, foarte concentrată şi e şi fericită în afara terenului. 

*Simona Halep a suferit câteva eşecuri dureroase anul trecut, dar, cu o atitudine bună, cred că vor sosi şi victoriile pentru ea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite