Halep, sinceră: Simona a explicat de ce are ieşiri nervoase pe teren şi a recunoscut că are o problemă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep şi-a spart racheta în timpul duelului cu Oceane Dodin (98 WTA). Românca a fost „taxată“ de public şi de arbitru, iar astăzi a primit şi o amendă.

Simona Halep a făcut unul dintre cele mai slabe meciuri din 2018, însă, ca o mare jucătoare, a reuşit să câştige chiar şi într-o zi proastă.

După terminarea duelului cu Oceane Dodin (98 WTA), la conferinţa de presă, în faţa jurnaliştilor a apărut o Simona mult mai calmă, care a avut puterea să recunoască, fără scuze puerile, că a avut o prestaţie slabă şi că a greşit, atunci când a dat cu racheta de pământ.

Trimisul Digi Sport la Miami, Gabriel Morariu, a relatat de la faţa locului discursul pe care l-a avut Halep.

Ce a spus?

*Îmi place acest sport şi, de aceea, am şi micile scăpări pe teren când mă enervez, pentru că am dorinţă 100% să joc. Bineînţeles, şi să câştig şi, uneori, exagerez, dar aşa îmi e felul şi încerc să temperez această atitudine.

*Anul acesta, am avut multe meciuri grele şi am reuşit să câştig cred că 90%, dacă nu şi mai mult. 

*Încerc să nu mă gândesc prea mult la scor, încerc doar să simt din nou jocul acela pe care l-am avut în Australia. Nu e uşor, sunt turnee diferite, vremea e diferită, e vânt, mi-am pierdut un pic ritmul, dar, cu siguranţă, dacă o să continui să mă antrenez, aşa cum am făcut-o până acum, odată cu meciurile o să vină şi încrederea înapoi.

*Mă bucur că am reuşit să câştig. A fost un meci similar cu cel de la Indian Wells împotriva lui Martici. Sunt destul de bine acum, că am reuşit să termin meciul cu bine. 

*Am progresat foarte mult pe partea mentală, mai am mici scăpări, dar sunt normale. Încerc să evit de fiecare dată să mă enervez pe teren. Lucrez la asta în continuare şi, cu siguranţă, mai am mult de progresat.

CITEŞTE ŞI:

*Halep şi-a dat o mică „primă“ gustoasă: Ce a mâncat Simona după ce a ajuns în turul III de la Miami

*Conferinţă explozivă: Dodin a „turbat“ după eşecul cu Halep! „Serviciu de rahat! Mă las de tenis! Am dat cu telefonul de perete“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite