Conferinţă explozivă: Dodin a „turbat“ după eşecul cu Halep! „Serviciu de rahat! Mă las de tenis! Am dat cu telefonul de perete“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De obicei, atunci când sunt învinse, jucătoarele de tenis îşi felicită adversara şi spun nişte banalităţi. Conferinţa de presă susţinută de Oceane Dodin (98 WTA) după partida de joi seara a fost însă o excepţie de la regulă.

Simona Halep a fost extrem de nervoasă în timpul partidei care i-a marcat debutul la turneul de la Miami, ajungând să spargă o rachetă şi să fie huiduită de public.

Spre deosebire de Halep, Dodin şi-a ţinut nervii în frâu în timpul meciului, însă, învinsă după trei seturi şi două ore şi şapte minute, franţuzoaica de 24 de ani a izbucnit la conferinţa de presă, după cum a relatat Digi Sport.

Ce a spus?

*Rămân cu lucrurile negative. Ies dintr-o perioadă dificilă şi aş fi avut nevoie să câştig un meci ca acesta pentru a-mi reveni. 

*E multă decepţie. M-am luptat cu serviciul meu de rahat, dar asta nu e suficient împotriva jucătoarelor de acest nivel. 

*Sincer, sunt dezgustată de tenis. Aş fi preferat să pierd cu 0-6, 0-6. Nu pot să zic nici că mi-a fost frică să câştig. Dar acest serviciu catastrofal m-a costat victoria. Şi nu ştiu de ce m-a părăsit. 

*Tatăl meu (n.r. care e şi antrenorul ei) e foarte mulţumit de meciul meu. E <cool>, zâmbeşte, râde, e pozitiv. Pe mine, toate astea mă dezgustă.

*De furie, am dat cu telefonul de perete. Serviciul meu m-a pus la pământ şi îl învinovăţesc pentru asta. Nu i-am cerut aşi, voiam doar să nu fac duble. Dar n-am putut, a fost mai puternic decât mine.

*Mă las de tenis (n.r. a declarat râzând). I-am spus tatălui meu să mă scoată de la toate turneele la care sunt înscrisă. Serios, privind înapoi, cred că voi fi mulţumită de acest turneu. Am jucat meciuri de trei seturi, am văzut că nu sunt la pământ din puncte de vedere al tenisului. Dar, pentru moment, asta e tot ce pot spune pozitiv.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite