Halep se mută de luni, la Doha: Urmează un turneu stelar, cu premii uriaşe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep (30 de ani) a fost învinsă, în semifinalele Dubai Tennis Championships 2022, însă nu va avea timp de odihnă. Va rămâne în zona Golfului Persic, dar va schimba ţara.

Simona Halep e pe lista participantelor la Qatar Total Open (21-28 februarie). Vorbim despre un turneu WTA 1000, mai important comparativ cu cel de la Dubai, care a fost de categoria WTA 500.

Importanţa competiţiei de la Doha se vede şi în premiile puse în joc. Mult mai mari comparativ cu cele acordate în Emirate. Dacă în Dubai, fondul de premiere a fost de „doar“ 703.580 de dolari, în Qatar vorbim despre o sumă totală, în valoare de 2.331.698 de dolari.

Iată cum arată lista capilor de serie, la Doha:

1. Sabalenka

2. Muguruza

3. Krejcikova

4. Badosa

5. Kontaveit

6. Sakkari

7. Swiatek

9. Jabeur

10. Rybakina

De pe lista iniţială s-au retras Pliskova (4 WTA) şi Pavlyuchenkova (13 WTA). Liderul mondial, Ashleigh Barty, absentează din nou, după ce a lipsit şi la Dubai.

Româncele, învinse în calificări

România are două sportive pe tabloul principal, la Doha: Simona Halep (23 WTA) şi Sorana Cîrstea (30 WTA). Ultima s-a retras, pe ultima sută de metri, la Dubai, unde, de asemenea, avea loc pe tabloul principal. 

În calificări, România a pornit cu trei jucătoare: Ana Bogdan (101 WTA), Jaqueline Cristian (67 WTA) şi Irina Bara (118 WTA). Din păcate, Bogdan şi Bara au fost învinse, după primele partide. 

Jaqueline Cristian, în schimb, a trecut de Eikeri (281 WTA), scor 6-1, 6-2. În turul II, românca o va întâlni pe Oceane Dodin (95 WTA), învingătoarea urmând să ajungă pe tabloul principal.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite