Halep, plină de entuziasm: Simona a dezvăluit cum a fost surprinsă înaintea victoriei decisive din meciul cu Elveţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep. FOTO: Inquam Manases Sandor
Simona Halep. FOTO: Inquam Manases Sandor

Simona Halep (1 WTA) şi-a respectat statutul de vedetă a echipei României şi a câştigat două din cele trei puncte cu care tricolorele au obţinut promovarea în Grupa Mondială la Fed Cup.

România va juca, în 2019, în cel mai înalt nivel al Fed Cup-ului, acolo unde n-a mai fost din 2016. Iar având în vedere că, în acest moment, şase românce sunt în Top 100 WTA, fetele au ambiţii mari pentru această competiţie, vorbind chiar despre o calificare în finală.

Imediat după victoria obţinută, duminică, cu Patty Schnyder (149 WTA), Simona Halep a vorbit la Digi Sport despre modul în care a fost surprinsă după ce Elveţia a renunţat să o folosească pe Timea Bacsinszky (46 WTA), aşa cum era de aşteptat.

Ce a spus Halep?

*A fost un pic mai bine ca ieri, am fost mai relaxată, dar la început n-a fost uşor să reintru în teren şi să joc meciul decisiv, dar publicul a fost extraordinar. Mi-am dat drumul la joc, am zis că trebuie să las totul pe teren şi să câştig meciul.

*Înainte de meci, cu 40 de minute, a venit arbitrul şi mi-a zis asta (n.r. – despre schimbarea lui Bacsinszky cu Schnyder). M-am gândit că trebuia să mă încălzesc un pic cu Mihaela Buzărnescu, că e stângace, dar am zis că o să câştig meciul oricum dacă o să-mi fac jocul.

*Mereu trebuie să visezi, sper să mergem cât mai departe, e visul meu să ajungem în fazele avansate. Dacă vom juca acasă, cu asemenea public, va fi greu să pierdem.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite