Halep, marcată pe viaţă de un meci: Simona a dezvăluit momentul în care a trăit cele mai puternice emoţii pe teren

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a avut multe partide memorabile în circuitul feminin, însă una dintre ele a avut ceva în plus faţă de toate celelalte.

Simona Halep şi-a oficializat de o săptămână despărţirea de Darren Cahill, fără a anunţa numele înlocuitorului acestuia. Iar acum s-a aflat de ce românca nu se grăbeşte să-şi găsească un nou antrenor: vrea să vadă cum se va descurca pe cont propriu!

„Sunt încă în vacanţă, m-am gândit, dar nu voi avea antrenor perioada următoare, vreau să merg singură la nişte turnee şi să văd cum va fi“, a anunţat liderul WTA. Întrebată despre starea ei de sănătate, după hernia de disc care a scos-o din circuit pe finalul sezonului, Simona a explicat că se simte ceva mai bine. 

„Am jucat de două, trei ori, n-am avut dureri, dar n-am jucat la un nivel maxim. Sper să fiu bine şi să nu mai am dureri. Principalul obiectiv e sănătatea şi să fiu cât mai bună pe teren, să progresez la cât mai multe treburi“, a continuat constănţeanca de 27 de ani. Aceasta a dezvăluit care a fost meciul care a marcat-o cel mai puternic în sezonul recent încheiat.

„Pentru mine, meciul anului a fost finala de la Roland Garros, dar şi meciul cu Stephens de la Montreal a fost deosebit. A fost foarte greu şi pot să spun că a fost mai greu fizic meciul acela decât finala de la Roland Garros. Dar emoţional, cu siguranţă, finala de la Roland Garros a fost mai puternică. Am revăzut-o de multe ori, nu ştiu exact de câte ori, dar de multe ori“, a declarat Halep.

A cântat la concert cu tatăl ei

Simona Halep îşi încarcă bateriile după un sezon epuizant, atât din punct de vedere fizic, cât şi mental. Liderul WTA s-a simţit excelent, sâmbătă seară, la un concert desfăşurat în Bucureşti. Constănţeanca de 27 de ani a asistat la un concert susţinut de Andra şi de What’s Up, fiind însoţită de tatăl ei, de fratele ei şi de Irina Begu. Halep a stat în chiar primul rând şi a cântat şi a dansat, dovadă că s-a distrat pe cinste.

46 de victorii şi 11 înfrângeri a înregistat Simona Halep în 2018, câştigând şi trei trofee, la Shenzhen, la French Open şi la Montreal.  
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite