Halep la Singapore: Simona a povestit de ce Darren Cahill reuşeşte mereu să o calmeze. Analiza victoriei cu Keys

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ocupanta locului 4 WTA are o relaţie specială cu australianul de 51 de ani, dovadă că nici nu se mai gândeşte la schimbarea antrenorului.

Simona Halep a învins-o pe Madison Keys (7 WTA) şi se pregăteşte de cel de al doilea meci din Singapore, organizatorii anunţând deja ora partidei, după cum „Adevărul“ a scris aici.

După victoria obţinută duminică de constănţeanca de 25 de ani, „Adevărul“ a scris aici despre un moment-cheie, în setul doi, atunci când Darren Cahill a coborât pe teren. În conferinţa de după meci, Simona a detaliat ce s-a întâmplat.

„În primul game din setul secund, am avut două şanse de break pe care le-am irosit foarte uşor. Da, am fost puţin dezamăgită şi l-am chemat pe Darren, la 2-1. Mi-a spus să mă calmez şi aşa am făcut. Apoi, am fost mai atentă. Am simţit că ea îşi revine, că joacă din ce în ce mai bine, aşa că a trebuit să muncesc pentru fiecare punct. Darren ştie cum să-mi vorbească şi mă calmează, ceea ce e perfect“, a declarat Halep, potrivit prosport.ro.

Ea a explicat că precedentele victorii obţinute cu Keys au ajutat-o în duelul din Singapore.

„M-am simţit foarte bine pe teren, astăzi. A fost mai bine decât mă aşteptam. Am mai jucat de câteva ori contra ei în acest an şi am câştigat de fiecare dată, aşa că aveam un avantaj. Am jucat cu ea la Montreal, iar acolo jocul a fost mai rapid. Aici, mai puţin. Am controlat jocul, aşa cum mi-am dorit. Aici, mingea nu sare prea tare şi cred că acest lucru mă avantajează. E bine că pot rămâne pe picioare“, a afirmat ocupanta locului 4 WTA.

Halep a dezvăluit şi care a fost singurul moment dificil din partida cu Keys: „La începutul setului secund, m-am panicat puţin, pentru că am irosit prea uşor acele şanse. În restul setului, nu, pentru că ştiam că ea poate să facă puncte fantastice, cum, de altfel, poate să piardă foarte uşor. Aşa e stilul ei. Am rămas concentrată. Cred că am făcut treabă bună. Am fost încrezătoare până la final. Serviciul m-a ajutat mult astăzi, chiar dacă n-am servit foarte puternic“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite