Halep, învinsă la revenirea pe teren: Cum şi-a evaluat prestaţia şi ce urmează pentru ea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep - Serena Williams - meci Grand Slam Australian Open / 16 feb 2021 / FOTO Getty Images

Simona Halep (29 de ani, 13 WTA) a avut un meci epic, în turul II de la Rogers Cup, fiind nevoită să stea aproape trei ore pe teren, la Montreal.

Revenirea spectaculoasă, dar, din păcate, cu final nefericit pentru Simona Halep, în circuitul WTA. „Adevărul“ a scris aici cum s-a jucat partida cu Danielle Collins (28 WTA), în noaptea de miercuri spre joi.

După meci, „Simo“ şi-a analizat prestaţia, potrivit Digi Sport, postul care a transmis partida în România: „A fost un meci grozav, mai ales după câteva luni de pauză. Am jucat foarte bine şi sunt mulţumită de toate. A fost însă un pic neaşteptat. Mă îmbunătăţesc şi sunt pozitivă cu privire la modul în care am jucat. După trei luni, e greu să joci trei ore la un nivel înalt cu cineva care a câştigat multe meciuri“.

Şi, într-adevăr, Halep şi Collins au avut un sezon cu cifre foarte diferite! Dacă românca abia a ajuns la meciul cu numărul 17 (11 victorii, 6 înfrângeri), în schimb, Collins a disputat 38 de partide (29 de victorii 9 înfrângeri), având şi două turnee câştigate, la Palermo şi la San Jose, ultimul chiar în weekend-ul trecut.

Pentru Halep, va continua readaptarea la hard, suprafaţa pe care va juca în ultimul Grand Slam al anului, la New York. Iată cum arată calendarul ei, în următoarea perioadă:

*Cincinnati (15-22 august)

*US Open (30 august - 12 septembrie)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite