Halep, gest de mare campioană la French Open: Cum şi-a manifestat Simona admiraţia pentru învinsa ei din turul I

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a fost în corzi în primul set al confruntării cu Alison Riske (83 WTA), meci în care a fost condusă, la un moment dat, cu 0-5.

Simona Halep a trăit extrem de periculos la debutul ei la French Open 2018! O înfrângere în runda inaugurală, ar fi însemnat un veritabil dezastru pentru liderul WTA.

Iar asta pentru că românca are de apărat 1.300 de puncte la Roland Garros şi o eliminare înainte de sferturi echivalează cu pierderea locului 1 WTA. Ceea ce părea un scenariu plauzibil, în primul set al duelului cu Riske, atunci când americanca de 27 de ani a condus cu 5-0, înainte de a se impune cu 6-2.

Apoi însă, lucrurile au revenit la normal, iar Halep a luat următoarele două seturi cu 6-1, 6-1 pentru a se califica în turul II. 

Totuşi, Simona a fost impresionată de jocul practicat de Riske, motiv pentru care, la finalul meciului, atunci când crainicul arenei a strigat numele lui Riske, înainte ca aceasta să părăsească terenul, Halep şi-a lăsat racheta jos şi a aplaudat-o pe adversara ei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite