Halep, fotografie superbă alături de Emma Răducanu: Simona a felicitat-o pe noua senzaţie a tenisului feminin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Emma Răducanu (Marea Britanie, 18 ani, 338 WTA) a venit de nicăieri şi a făcut furori la turneul de la „All England Club“, avansând până în optimi. Parcursul jucătoarei cu origini româneşti a impresionat-o şi pe Simona Halep (3 WTA).

Emma Răducanu va ajunge până pe locul 175 mondial, în clasamentul de luni, de după Wimbledon 2021. Şi potrivit specialiştilor, Grand Slam-ul londonez a fost doar începutul unei poveşti frumoase, în circuitul feminin, pentru o sportivă cu un potenţial uriaş.

Iar Emma Răducanu a crescut, jucând tenis şi admirând-o pe Simona Halep, după cum a şi recunoscut, după parcursul ei de la Wimbledon. De altfel, jucătoarea britanică, născută dintr-un tată român şi o mamă chinezoaică, şi-a întâlnit idolul în 2014, pe când avea doar 11 ani. La vremea respectivă, Halep abia îşi începuse ascensiunea în circuitul WTA. 

Simona şi Emma au şi făcut o fotografie împreună pe care constănţeanca a avut inspiraţia de a o posta acum, pe contul ei de Instagram. Însoţită de un mesaj frumos, de încurajare pentru Răducanu: „Timpul zboară, felicitări Emma Răducanu pentru o prestaţie incredibilă”.

Halep
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite