Halep, explicaţii echilibrate: ce a mulţumit-o în meciul cu Kasatkina şi de ce a scăzut în setul doi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep (4 WTA) e în optimile de la French Open, după ce în partida cu Daria Kasatkina (Rusia, 28 WTA) a bifat cel de al treilea succes la Paris fără set pierdut.

Simona Halep se pregăteşte de duelul cu Suarez Navarro (Spania, 23 WTA), meciul urmând să aibă loc luni. Organizatorii vor anunţa, duminică, ora partidei.

Până atunci, potrivit prosport.ro, constănţeanca de 25 de ani a făcut o analiză lucidă a întâlnirii cu Daria Kasatkina din turul trei de la French Open 2017.

„Am jucat cu adevărat bine începutul meciului. Setul doi, din nou l-am început solid. Ea a revenit însă foarte puternic, iar nivelul meu de energie a scăzut. Forehandul mi-a funcţionat foarte bine, aşa că mă bucur că am reuşit să revin de la 5-3. E plăcut să fii în turul patru, la Paris.

Acum mă simt destul de bine. Glezna e destul de bine. Pot să alerg şi să patinez cum îmi doresc, în orice poziţie. Am încredere, am avut victorii foarte bune. Pot spune că sunt puternică pe teren, dar fiecare meci e dificil la acest nivel. Vreau doar să dau maximul în fiecare meci de aici“, a spus Halep.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite