Halep a umplut tribunele cu VIP-uri: Ce vedete au asistat la meciul ei de debut la French Open

0
0
Nadia
Nadia Comăneci e mereu prezentă la Roland Garros, atunci când joacă Simona Halep

Simona Halep (30 de ani, 19 WTA) a avut cam mult de a┼čteptat pentru a-┼či ├«ncepe parcursul la French Open 2022, dar le-a oferit spectatorilor un duel palpitant cu Nastasja Schunk (165 WTA), ├«n runda inaugural─â.

Simona Halep a fost programat─â s─â joace pe arena ÔÇ×Simonne-MathieuÔÇť, dup─â o zi ├«n care organizatorii au fost serios ├«ncurca┼úi de ploaia de luni. Drept urmare, mai multe partide r─âmase neterminate au fost strecurate ├«n programul zilei de mar┼úi. Ceea ce a am├ónat ┼či mai mult intrarea Simonei pe teren pentru duelul cu Nastasja Mariana Schunk (Germania, 19 ani, 165 WTA).

Meciul lui Halep, chiar dac─â a ├«nceput mai t├órziu, a fost a┼čteptat de un public numeros. Iar ├«n tribune s-au aflat ┼či p─ârin┼úii Simonei. ├Än plus, Nadia Com─âneci ┼či Ilie N─âstase au ┼úinut s─â vad─â debutul lui Halep la French Open 2022 de la fa┼úa locului. Cele dou─â vedete au fost ar─âtate de camerele televiziunii, ├«n mod repetat, pe parcursul ├«nt├ólnirii ├«n care ÔÇ×SimoÔÇť s-a impus greu, dup─â trei seturi: 6-4, 1-6, 6-1.

ÔÇ×Sunt ├«nc├óntat s─â m─â ├«ntorc la Roland Garros, al─âturi de draga mea prieten─â, Nadia Com─âneciÔÇť, a scris Ilie N─âstase pe contul s─âu de Instagram.Ultima or─â

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite