Halep a pus berea la rece: „Va fi plictiseală până la meciul cu Kerber“. Simona şi-a dezvăluit programul până joi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a trecut, astăzi, de Karolina Pliskova (6 WTA) în sferturile de la Australian Open, însă nu va urma o zi de pauză ca până acum.

Simona Halep va reveni pe teren chiar joi dimineaţa, ea urmând să joace cu Angelique Kerber (16 WTA), nu mai devreme de ora 7 (Eurosport).

De fapt, ambele semifinale de la Australian Open la feminin sunt programate pentru ziua de joi, astfel încât vineri să fie zi de pauză, iar sâmbătă să se joace finala fetelor. La masculin, ultimul act se va disputa duminică.

Chiar dacă a avut două săptămâni încărcate până acum, Halep a fost foarte bine dispusă după victoria cu Pliskova, după cum a relatat Digi Sport. Românca a vorbit cu mult calm despre următorul ei meci, cel cu Angelique Kerber, şi şi-a dezvăluit programul până la duelul din semifinale.

Ce a spus?

*Relaxare, nu voi face nimic, voi fi în camera mea, mă voi uita la tenis, îl voi urmări pe Roger Federer din nou, voi face puţin tratament, am mai făcut, voi face din nou. Deci, plictiseală

*Îmi plac australienii, sunt foarte relaxaţi, mă inspiră să fiu calmă. Dacă ceva nu merge bine, vom bea o bere, cum spune Darren. Mâine e o nouă zi. Am început să simt şi să înţeleg această atitudine.

*Cu siguranţă, contra lui Kerber, va fi al doilea meci maraton de la acest turneu. Sunt obişnuită cu asta, o cunosc destul de bine, e o jucătoare extrem de puternică, se simte bine aici, dar şi mie a început să-mi placă acest turneu, după doi ani consecutivi în care am ieşit din primul tur. 

*Voi intra pe teren să dau totul, cum am făcut şi în ultimele meciuri, nu mă gândesc la rezultat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite