Hagi şi o decizie misterioasă: De ce a renunţat după 6 ani la banca Viitorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Viitorul mai are un meci restant de jucat cu Dinamo, programat pentru 18 august, însă, la ora acelui joc, va arăta cu totul altfel, faţă de echipa care a pierdut, sâmbătă, 0-3, cu Sepsi.

Iar asta pentru că, în mod total neaşteptat, a rămas fără antrenorul Gheorghe Hagi, aflat pe bancă de 6 ani fără două luni! 

Mai mult, jucătorii de bază vor intra în vacanţă, în condiţiile în care noul campionat va începe, probabil, în jurul datei de 29 august. „Nu vă imaginaţi că stăm până pe data de 18 august să jucăm meciul cu Dinamo! S-ar putea să băgăm echipa de juniori, a 3-a echipă, a 7-a. Vom intra câteva zile în vacanţă“, a anunţat, la Telekom Sport, preşedintele formaţiei din Ovidiu, Gică Popescu.

Acesta a explicat şi motivele din spatele plecării lui Hagi, de pe banca tehnică. 

„Nu va merge în străinătate, nu acesta a fost motivul pentru care a renunţat, ci pentru a face un pas în spate, pentru a se odihni. După 10 ani de stres, de muncă, de bugete, de planificări, are nevoie de puţină odihnă. Se simte obosit. A avut, în trecut, oferte de a prelua echipe mari din străinătate, dar, astăzi, n-are nicio ofertă. Gică va rămâne şi se va ocupa de conceptul tehnic al Academiei“, a explicat „Baciul“.

Viitorul cu Hagi antrenor

*217 meciuri în toate competiţiile. Bilanţul: 97 de victorii, 53 de remize şi 67 de înfrângeri.

*Echipa a câştigat titlul (2016-2017), Cupa României (2018-2019) şi Supercupa României (2019).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite