Hagi reacţionează după un zvon care a luat amploare: comunicatul Viitorului în privinţa celui mai bun jucător

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Hagi
Gheorghe Hagi

„Regele“ a luat o serie de decizii surprinzătoare în ultimele săptămâni care au dat naştere la un scenariu care a fost dezvoltat rapid în mediul online.

Campioana Viitorul mai are de aşteptat 48 de ore până la meciul tur cu APOEL Nicosia (miercuri, ora 21.00, TVR) din turul III preliminar al Ligii Campionilor. 

La fel ca în precedentele partide oficiale din acest sezon, Florin Coman, cel mai bine cotat fotbalist al echipei, nu va figura în lot. Potrivit sport.ro, Hagi îl pedepseşte astfel pe mijlocaşul de 19 ani, deoarece acesta ar fi avut o escapadă la unul dintre cantonamentele din această vară! 

„Pe Coman, la fel ca şi pe Eric, nu cred că o să-i vedeţi la meciul cu APOEL de miercuri“, a spus Hagi. În cazul lui Eric, brazilianul e în urma cu pregătirea fizică.

După zvonul legat de Coman, clubul Viitorul a reacţionat printr-un comunicat.

Ce au scris?

„Având în vedere ultimele ştiri apărute în presă legate de jucătorul nostru, Florinel Coman, în sensul că ar săvârşi o pedeapsă ca urmare a unei fapte disciplinare, Fotbal Club Viitorul dezminte în totalitate aceste informaţii. Dorim să precizăm că jucătorul nostru nu a săvârşit fapte disciplinare, nu a suportat nicio sancţiune disciplinară şi a avut un program de pregătire separată din cauza faptului că nu a reluat pregătirile, în această vară, odată cu restul colegilor.

De zilele următoare Florinel Coman va reveni în programul echipei, după cum a afirmat şi managerul tehnic al echipei noastre, Gheorghe Hagi, după încheierea meciului cu CFR Cluj“, scrie în comunicatul celor de la Viitorul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite