Hagi, în pragul unei crize de nervi din cauza lui Ianis: Decizia clubului Rangers a apărut pe site-ul UEFA

0
Publicat:

Gheorghe Hagi (58 de ani) traversează o perioadă cu vești amestecate. Pe plan european, el are cel mai bun sezon de când s-a așezat pe banca tehnică, după cum Adevărul a arătat aici. În schimb, pe plan intern, Farul merge din eșec în eșec – are trei înfrângeri la rând în Superliga – și ocupă acum un loc de play-out din postura de campioana en-titre.

Gheorghe Hagi, manager Farul Constanța
Gheorghe Hagi, manager Farul Constanța

Dacă situația Farului în întrecerea internă se poate redresa, treptat, în schimb, situația lui Ianis Hagi pare că se agravează la Glasgow Rangers. Mijlocașul de 24 de ani a revenit, la începutul acestui an, după o accidentare gravă care l-a ținut pe tușă 12 luni. Așa cum era de așteptat, această problemă medicală a lăsat urme. Pentru că Ianis n-a atins, deocamdată, forma bună pe care o avea înainte.

Problema și mai mare a lui Ianis e că Rangers dă semne tot mai clare că nu poate aștepta revenirea sa la un nivel acceptabil pentru pretențiile clubului. Drept urmare, românul a bifat doar 35 de minute în noul sezon. Asta deși formația din Glasgow a disputat deja cinci partide oficiale în toate competițiile! Iar lovitura cea mai dură a venit, astăzi, potrivit Digi Sport. Pentru că din ce se vede pe site-ul oficial UEFA, Ianis Hagi a fost lăsat în afara lotului pentru partida de marți seară, cu PSV Eindhoven (Olanda). Pe „Ibrox Park“, cele două formații se vor înfrunta în prima manșă din play-off-ul Ligii Campionilor.

Această situație a lui Ianis îl va enerva, cu siguranță, pe tatăl său. Pentru că, în luna martie, Gheorghe Hagi a făcut o criză de nervi, când selecționerul Edward Iordănescu l-a lăsat pe Ianis în afara lotului pentru meciurile cu Andorra și Belarus, primele pentru tricolori în preliminariile Euro 2024. De atunci, Iordănescu n-a mai îndrăznit să facă o asemenea „greșeală“. Dovadă că Ianis Hagi se află și acum în lotul lărgit pentru partidele din septembrie, cu Israel (9 septembrie) și cu Kosovo (12 septembrie), ambele la București, deși nu joacă la Rangers.

Rămâne de văzut cum se va ocupa Gheorghe Hagi de problema fiului său acum. În trecut, când Ianis a fost marginalizat, ba la Fiorentina, ba la Genk, tatăl său și-a luat băiatul de mână și l-a dus la alte cluburi, inclusiv Viitorul patronat de el, cu mare scandal.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite