Habibou dezvăluie că a participat la un blat cu Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Habibou
Habibou

Fostul jucător al Stelei, acum la Zulte Waregem, în Belgia, povesteşte cu detalii despre o partidă a roş-albaştrilor la care adversarii s-au dat la o parte.

Realitatea.net a preluat din presa belgiană o declaraţie extrem de gravă a lui Habib Habibou, fost jucător al Stelei. "În România am jucat odată în cel mai bizar meci din cariera mea, înainte să-mi dau seama că Gigi Becali cumpărase echipa adversă. Adversarii noştri nici măcar nu se osteneau să fugă. Ratau toate pasele. Ceva demenţial! Până şi suporterii noştri ne-au huiduit când am câştigat cu 5-0. Acesta este unul dintre lucrurile care m-au făcut să vreau o schimbare de peisaj", au fost afirmaţiile atacantului belgian.

Jocul e cel cu Gloria Buzău, din ultima etapă a sezonului 2007-2008

Meciul la care se referă Habibou este cel din ultima etapă a sezonului 2007-2008. Atunci, Steaua era la luptă pentru titlu cu CFR Cluj, care a câştigat partida cu "U" Cluj, prin golul din penalty al lui Cadu, şi a cucerit şi campionatul. Roş-albaştrii au disputat de la aceeaşi oră, în Ghencea, partida cu Gloria Buzău, pe care au câştigat-o cu 5-0.
La finalul acelui sezon, Habibou, care venise la Steaua în iarnă şi jucase în 7 meciuri şi marcase un gol, s-a întors în Belgia, la Charleroi, echipa de la care fusese împrumutat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite