Grecia - România, azi, ora 21.45, TVR 1 Ilie Dumitrescu şi Dinu Gheorghe sunt convinşi: "Victor Piţurcă pleacă după acest meci!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Analiştii DigiSport Ilie Dumitrescu şi Dinu Gheorghe sunt sută la sută convinşi că România îşi va căuta un nou selecţioner după meciul cu Grecia.

Telenovela "Victor Piţurcă la Al Ittihad" va ajunge la un deznodământ după partida din această seară dintre Grecia şi România. Conform informaţiilor pe care le deţin Ilie Dumitrescu şi Dinu Gheorghe, antrenorul va accepta oferta echipei din Arabia Saudită şi va pleca de la echipa naţională după partida cu elenii.

”Sunt foarte sigur că Piţurcă va pleca de la naţională după acest meci cu Grecia. Este o ofertă extrem de bună, nu mai contează clima, zona. Acum, că n-a vrut el să anunţe.... Şi Van Gaal a spus că a semnat cu Manchester United înainte de Mondial şi apoi a făcut treabă bună cu Olanda acolo, a terminat pe locul trei.

Nu-l condamnă nimeni pe Piţurcă dacă va pleca, pentru că există şi o clauză în contract ce va fi acoperită, este o sumă importantă. Are nevoie şi de o schimbare, probabil”, a precizat Ilie Dumitrescu la DigiSport.

Şi Dinu Gheorghe e de aceeaşi părere. Mai mult, preşedintele Astrei crede că Federaţia Română de Fotbal va fi despăgubită de AL Ittihad pentru pierderea selecţionerului : "Pleacă sigur! Federaţia va recupera şi 600.000 de euro din ce a cheltuit cu Piţurcă până acum, deci va fi toată lumea mulţumită!”

ECHIPA DE START A ROMÂNIEI ÎN MECIUL CU GRECIA

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite