Golul României U21 face înconjurul Europei: Ce a scris presa internaţională VIDEO

0
0
Andrei Ciobanu, eroul României
Andrei Ciobanu, eroul României

Andrei Ciobanu (23 de ani), mijlocaş legitimat la Viitorul, cu şase goluri în actuala ediţie de campionat, a marcat cu o execuţie superbă, în meciul cu Olanda U21. Deja, se vorbeşte că aceasta poate rămâne cea mai frumoasă reuşită a Europeanului U21!

România U21 a debutat cu un meci solid la turneul final al Europeanului de tineret, găzduit de Ungaria şi Slovenia. Tricolorii mici au luat un punct contra Olandei U21, scor 1-1. La cum s-a jucat în ultimul sfert de oră însă, naţionala de tineret a României putea chiar câştiga.

Dincolo de jocul dătător de speranţe, fanii au savurat şi golul magnific înscris de Andrei Ciobanu, în prima repriză. Mijlocaşul României U21 a avut o execuţie splendidă, marcând din lovitură liberă. 

După meci, fotbalistul României a şi spus că, avându-i alături pe Gheorghe Hagi la Viitorul şi pe Adrian Mutu la naţionala de tineret, a exersat mult astfel de execuţii. „De la amândoi (n.r. - Hagi şi Mutu) am învăţat, mă bucur foarte mult că îi am profesori. Domnul Hagi a stat foarte mult cu mine după antrenamente, la Viitorul“, a spus Andrei Ciobanu.

Iar selecţionerul naţionalei de tineret, Adrian Mutu, a dezvăluit că, atunci când România a primit acea lovitură liberă, a cerut ca ea să fie executată de mijlocaşul Viitorului: „Nu ştiu dacă m-aţi auzit, dar i-am strigat, de pe margine, pentru că nu eram sigur cine va executa, erau el şi Moruţan acolo, în jurul mingii. Şi i-am spus: <<Ciobi, dă tu, pentru că vei marca!>>. Mă bucur pentru că am avut gura aurită“.

Ce a scris presa internaţională despre golul lui Andrei Ciobanu?

*Voetbal Internaţional: Andrei Ciobanu a şutat strălucitor, dintr-o lovitură liberă iar portarul Kjell Scherpen n-a avut nicio şansă.

*Express Football: Ce goool! Andrei Ciobanu (23 de ani) a adus egalarea pentru România U21, printr-o execuţie absolut senzaţională!

VEZI GOLUL LUI ANDREI CIOBANU

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri