Goian îndeamnă la calm: de ce e convins că eliminările suferite de Steaua şi Astra în Europa nu reprezintă o dramă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul de 34 de ani va evolua în grupele Ligii Europa cu Asteras Tripolis şi nu e îngrijorat că formaţiile din Liga I au ieşit deja toate din cupele organizate de UEFA.

Dorin Goian a aflat adversarele cu care îşi va măsura forţele în grupele Ligii Europa, după cum „Adevărul“ a explicat aici.

Fostul apărător al Stelei a explicat, într-o intervenţie la Dolce Sport, de ce nu e cazul să intrăm în panică, după o premieră ruşinoasă consemnată joi seara.

Ce a spus?

„Fotbalul românesc e într-o decădere, dar să nu fim atât de prăpăstioşi. A fost un an mai slab. Trebuie să recunoaştem că e şi destul de greu să joci trei tururi preliminare. În ziua de astăzi, cam toate echipele se bazează foarte mult pe o bună organizare. O echipă mai slab cotată, oricând poate să depăşească favorita. S-a întâmplat şi în cazul Stelei. S-a intamplat şi cu Panathinaikos, care a pierdut cu Qabala. Ei au jucat preliminarii de Liga Campionilor şi au ajuns acum să nu joace nici în Liga Europa, exact cum a fost cu Steaua“, a spus Goian.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite