Gigi Becali spune că ar fi putut cumpăra acest campionat: „Cu 200.000 eram campion“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul de la FCSB lasă să se înţeleagă că ar fi putut aranja un meci, iar echipa sa să câştige campionatul cu victoria respectivă.

Cel mai probabil, Becali face referire la meciul de la Iaşi, pierdut de FCSB cu 1-0.

"Eu dacă voiam să nu respect regula, să mă lupt la jocuri, să nu respect regula, mă costa vreo 200.000, eram campion acum. Dar eu am vrut să reespect regula. De ce? Eu luam campionatul şi nu mă calificam în Europa League sau în Champions League. V-am spus şi punct. Mai multe detalii nu dau. Mă costa încă 200.000 şi eram campion acum. Şi n-am vrut. Eu nu fac şi nu mai face lumea d-astea, aşa zic eu. Un cuvânt în plus nu vă dau. Autorităţile de la Iaşi sunt milion la sută corecte şi nu au legătură cu ceea ce am spus, cu transferul lui Qaka“, a afirmat Becali.

Acsta a mai declarat că nici alte echipe nu au cumpărat meciuri, dar e posibil ca acestea să se fi coalizat împotriva lui. Becali face referire la faptul că anul trecut s-a dus la TAS, contestând titlul câştigat de Hagi. 

„Pun mâna în foc că de bani nu a fost vorba. Dacă a fost vorba, a fost vorba de ce s-a întâmplat anul trecut, că oamenii din fotbal cam sunt împotriva mea şi nu ţin cu mine. Dar nu a fost vorba nici de blat, nici de bani, de nimica. Pe bună dreptate, oamenii nu ţin la mine şi sunt împotriva mea. Îi supăr şi eu cu apariţiile mele. Eu sunt vinovatul prin lăudăroşenia pe care o fac. Recunosc, dar le suport", a spus Becali, la Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite