Gigi Becali scoate din nou „Valizele“ din dulap

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Dacă instanţa supremă îi va da dreptate, la 3 aprilie, în dosarul „Valiza“, europarlamentarul are de gând să premieze iarăşi adversarele rivalelor.

Gigi Becali este convins că roş-albaştrii îşi pot trece în palmares titlul cu numărul 24, la finele acestui sezon. Pentru a-şi atinge scopul, latifundiarul din Pipera are de gând să revină şi la vechile metode de premiere, prin care să stimuleze financiar adversarele rivalelor la titlu.

Mai întâi, Becali aşteaptă însă verdictul judecătorilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în dosarul „Valiza". Decizia e aşteptată la 3 aprilie, iar patronul roş-albaştrilor e sigur că instanţa îl va achita.

Continuă disputa cu Ion Crăciunescu

„Dacă voi fi găsit nevinovat, înseamnă că premierea nu e mită, nu?!", le-a transmis Becali apropiaţilor săi. Europarlamentarul susţine însă că acest demers n-ar avea nicio valoare dacă Ion Crăciunescu nu va fi de acord şi cu aducerea de arbitri străini.

„Încă tremur tot de nervi din cauza lui Balaj. Vreau arbitri străini, ca să nu mă mai îmbolnăvesc pe milioanele mele. Toată activitatea e susţinută pe banii noştri. Eu, un patron umflat cu pompa, am băgat milioane de euro, iar Craciunescu zice să plec eu din fotbal", a declarat Becali.

Jorge Costa: „Gigi Becali? «Un papagalo!»"

„Să trimitem CFR-ul în Divizia B şi pe Balaj la puşcărie. Distanţa de puncte dintre Steaua şi CFR e făcută de arbitri", a tunat patronul Stelei la finalul meciului dintre echipa sa şi FCM Târgu-Mureş.

Declaraţia sa l-a scos din sărite pe antrenorul clujenilor, Jorge Costa. „Noi am ajuns pe merit pe primul loc. Dar să vă zic ce cred eu despre cei care doar dau din gură mereu. Ştiţi ce înseamnă «un papagalo», nu? Cel care vorbeşte mult. Ce se zice dinspre adversarii noştri nu e important pentru noi. Credeţi-mă că ştiu ce vorbesc, că am şi eu acasă doi papagali care vorbesc la fel de mult", a reacţionat Jorge Costa. 

Mihai Răduţ va fi titular după 10 luni

Gigi Becali nu-l mai are la inimă pe Eric Bicfalvi, după meciul de la Târgu-Mureş, aşa că s-a hotărât să-l impună în primul unsprezece pe Mihai Răduţ în locul închizătorului de 24 de ani. „Bicfalvi nu e cine ştie ce jucător. Când face un meci bun, când unul prost, când face un meci bun, apoi alte trei slabe. Nu vreau să-i mai prelungesc contractul. O mare greşeală a făcut Ilie Stan, că nu l-a văzut pe Răduţ în pregătiri. Mihai Răduţ e Messi pentru Steaua", a decretat patronul din Ghencea.

Răduţ (22 de ani) n-a fost niciodată titular la Steaua în sezonul actual, ultima dată el apărând în această postură acum zece luni!  Prima ocazie pentru Răduţ de a arăta ce poate e în meciul de azi cu Gaz Metan Mediaş.

infografie
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite