Gigi Becali: „La Steaua nu mai contează acum o clauză de 700.000 de euro, dar nu vreau să-l dau afară pe Reghecampf!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat la revenirea din Rusia, că tehnicianul Laurenţiu Reghecampf "un miliard la sută" va rămâne cât are contract, însă a menţionat că ştie ce-a făcut Mihai Stoica şi l-a iertat, dar a doua oară nu îl va mai ierta.

"La Steaua nu mai contează acum o clauză de 700.000 de euro. Nu contează. Când încasezi 25 de milioane de euro, chiar nu mai contează că plăteşti 700.000. Clauza lui Reghecampf este de 700.000 de euro, dar nu asta mă împiedică. Nici nu se pune problema de altceva. Va rămâne până la finalul contractului. 100% îl termină, un milion la sută, un miliard la sută... Cât vreţi voi, doar să nu mai apară speculaţii" , a declarat Becali, conform Dolce Sport. Gigi Becali a făcut referire şi la ceea ce s-a întâmplat la Zurich. "Ştiu ce s-a întâmplat atunci, nu are rost să vă spun. Pentru ce să mai răscolim ce a făcut Meme Stoica? Ştiu ce a făcut, l-am iertat, a doua oară nu se mai întâmplă" , a explicat el.

Directorul sportiv al FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că motivul pentru care a lipsit de la meciul de la Zurich din Liga Europa a fost o indigestie cauzată de brânza fondue, un produs tradiţional elveţian, şi nu pentru că ar fi consumat alcool. Fostul selecţioner Victor Piţurcă declarase joi seara că, înaintea meciului FC Zurich - Steaua, antrenorul Laurenţiu Reghecampf şi managerul Mihai Stoica au consumat alcool, apoi tehnicianul a ajuns cu greu la stadion. Incidentul de la Zurich a avut loc în hotelul în care era cazată delegaţia Stelei, în timpul zilei de 3 noiembrie 2016, în care a avut loc meciul cu formaţia elveţiană. Luni, Becali a spus că ştie despre incidentul de la Zurich şi că Stoica s-a îmbătat, dar a negat că a participat şi Reghecampf, conform News.ro. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite