Gigi Becali a comis greşeala vieţii: a pierdut 40 de milioane de euro. Cine l-a avertizat că i se va lua brandul Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Latifundiarul Pipera ar fi putut încasa o sumă colosală în schimbul vânzării clubului în 2010. Acum, l-a pierdut gratis.

Gigi Becali a luat mai multe „ţepe“ de când e în fotbal, însă cea mai mare dintre ele şi anume pierderea brandului Steaua, gratis, putea fi evitată.

În iunie 2013, „Adevărul“ l-a intervievat pe Mirel Rădoi, finul finanţatorului roş-albaştrilor. Acesta a avertizat că din informaţiile pe care le deţine, Gigi Becali va rămâne fără brandul Steaua.

Ce a spus?

„Am auzit despre ceva care mă îngrijorează foarte tare. Am înţeles că vor să-i ia Steaua lui Gigi Becali! Cum? O să retrogradeze echipa în <<Dosarul Valiza>> ca să-i forţeze mâna lui Gigi să renunţe la club, astfel încât Steaua să fie preluată de un om de afaceri destul de puternic“, a afirmat Rădoi.

Scenariul anunţat de el s-a adeverit acum, când echipa lui Becali şi-a schimbat, în mod oficial, numele în FCSB. Doar modalitatea în care latifundiarul a pierdut brandul Steaua a fost diferită faţă de cea anunţată de finul său în 2013.

Dacă l-ar fi ascultat pe Rădoi, Gigi Becali ar fi putut face o afacere uriaşă prin vânzarea brandului Steaua.

„Dacă Gigi n-a vrut să vândă Steaua, atunci când a avut ocazia, acum riscă să rămână fără ea. Acum trei ani, când eram în Arabia Saudită, i-am zis de o ofertă de 40 de milioane de euro. Nici n-a vrut să audă de negocieri. A spus <<nu>> din start“, a povestit Rădoi în „Adevărul“ în iunie 2013.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite