Gigi Becali a băgat 30 de milioane de euro în buzunar: Afacere uriaşă în plină pandemie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali

Patronul FCSB a cam dispărut din peisajul fotbalistic, în ultimele zile. Pe lângă faptul că n-a avut motive de nemulţumire, având în vedere rezultatele echipei cu Edward Iordănescu pe bancă, era prins şi cu o afacere foarte profitabilă.

Gigi Becali a avut o perioadă săracă de transferuri, după standardele sale. L-a vândut, ce-i drept, pe Olimpiu Moruţan (22 de ani) la Galatasaray, însă „doar“ pentru 3,5 milioane de euro. Asta după ce, într-o primă fază, le-a cerut turcilor o sumă de trei ori mai mare.

Dacă pe fondul rezultatelor catastrofale din Europa - FCSB a fost eliminată de Şahtior Karagandy (Kazahstan) în Conference League - fotbaliştii săi de export s-au cam devalorizat, în schimb, latifundiarul din Pipera încă se descurcă bine în domeniul imobiliar. Potrivit profit.ro, Becali tocmai a vândut un teren de 30 de milioane de euro! Potrivit sursei citate, dezvoltatorul imobiliar H4L Development a cumpărat terenul de 13 hectare, în Pipera, pentru construcţia unui nou complex de locuinţe în zona de nord a Capitalei. 

Complexul The Village face parte dintr-un proiect de investiţii de 400 de milioane de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite