Becali a pus banii pe masă: Budescu, la FCSB! Va primi o sumă uriaşă la semnătură, plus un salariu regeşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Becali

Fostul internaţional, în vârsta de 32 de ani, revine în Liga I, după încă o scurtă aventură bănoasă în zona arabă, la Damac (Arabia Saudită). Va avea un venit colosal şi în ţară, mai ales pentru nivelul fotbalului românesc.

Perioada de transferuri s-a încheiat, la finalul lunii august, însă, în continuare, echipele pot legitima fotbalişti liberi de contract. În această categorie se încadrează şi Constantin Budescu, care a încheiat socotelile cu Damac, după o jumătate de sezon petrecut la această formaţie cu care a evitat retrogradarea în Arabia Saudită.

După o perioadă de aşteptare, în care a sperat să semneze cu o altă formaţie din zona Golfului Persic - s-a scris că a fost în tratative cu un club din Qatar - „Budi“ revine în Liga I. La FCSB, unde a mai evoluat, între iulie 2017 şi iulie 2018. El s-a prezentat deja la baza echipei din Berceni şi va deveni al treilea fotbalist adus la FCSB, de când Edward Iordănescu a preluat vicecampioana. Până la sosirea lui Budescu, FCSB a rezolvat transferurile lui Keşeru (Ludogoreţ) şi Valentin Gheorghe (Astra).

Ca să-l convingă pe Budescu, patronul roş-albaştrilor a făcut un efort financiar important: i-a oferit 200.000 de euro la semnătură, plus un salariu lunar care, potrivit informaţiilor, va fi undeva între 20.000 şi 25.000 de euro.

37 de meciuri, 13 goluri şi 12 pase de gol a adunat Constantin Budescu la precedenta sa aventură, la FCSB   12 meciuri şi patru pase de gol a avut Budescu, în perioada petrecută la Damac (Arabia Saudită).  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite