Gică Hagi ia în calcul plecarea de la Viitorul. Ce îl nemulţumeşte şi unde şi-ar dori să antreneze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hagi

La conferinţa de presă de la finalul partidei cu FCSB, pierdută cu 0-2, Gică Hagi a afirmat că vrea să ajungă la o echipă mai mare, dacă nu va face din Viitorul o formaţie puternică

”Răbdare? Voi vedea cât o să mai am. La un moment dat o să îmi doresc să am şi eu presiunea să câştig campionatul, presiunea care mă motivează şi pe mine. Fotbalul e viaţa mea. Mereu voi munci pentru fotbal, că o fi aici, la Constanţa, Bucureşti sau alte capitale din Europa sau nu ştiu pe unde, nu ştiu. Îmi doresc altceva. Ori un club mai puternic al meu cu care să reuşesc să fac performanţe şi în cupele europene. Dar nu mai pot să stau să mă bată jucătorii pe care i-am crescut eu. Vreau să fac o echipă mare. Daca nu, plec. Nu o să mai accept să dau în altă parte jucători pentru ca dacă îi dau în altă parte, iau bătaie. Şi atunci nu mai stau. Nu am zis când se va întampla asta, mai întâi să încerc prima variantă, să fac o echipă puternică aici. Nu o fac, n-o să mai stau" a spus Gică Hagi la conferinţa de presă.
 
Hagi le-a făcut şi o analiză elevilor săi după eşecul de la Piteşti: ”Nu mai poţi, avem alte pretenţii. Jucătorii probabil, uşor-uşor, o să înţeleagă asta şi o să încercăm să devenim mai buni. Dacă nu, o să vedeţi a doua variantă pentru că trebuie mereu să ai alternativă. Dar prima dată mă gândesc să fac o echipă mai competitivă, mai bună. Asta dacă vreţi să mă mai vedeţi aici. Dacă nu, o să plec. Trebuie să mă bat şi eu la campionat. Să am putere, jucătorii să fie puternici pe teren, nu să simtă că vine bomba la ei atunci când vine mingea. Nu, nu, e doar o minge, joacă în faţă, atacă poarta. Nu contează vârsta, contează personalitatea. Dacă nu ai încredere în tine, nu ai curaj, nu poţi să ajungi mare. Chiar dacă joci cu Steaua sau cu Real Madrid. Am văzut încă o dată că trebuie să am răbdare. Această muncă am început-o de atâţia ani, îmi doresc să am şi eu o echipă cu care să ne luptăm la campionat; nu mai pot să vin în faţa voastră şi să spun că îmi doresc să rămânem în Liga 1”, a încheiat antrenorul Viitorului, citat de Mediafax.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite