Gică Hagi crede în „Steaua“ României: „Trebuie să profităm de entuziasmul calificării Stelei în grupele Ligii!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gică Hagi este patronul academiei de fotbal care îi poartă numele
Gică Hagi este patronul academiei de fotbal care îi poartă numele

Fostul mare jucător al României, legendarul Gică Hagi, îi transmite lui Victor Piţurcă să mizeze în meciul cu Ungaria pe jucătorii care au calificat Steaua în grupele Ligii Campionilor, deoarece aceştia sunt în mare formă şi pot contribui la calificarea naţionalei României la Cupa Mondială.

În ciuda presiunii uriaşe din jurul meciului Ungaria-România, Hagi e de părere că tricolorii sunt favoriţi la meciul de peste două zile, atunci când selecţionerul ar trebui să apeleze la jucătorii cu care Steaua a reuşit calificarea în grupele Ligii Campionilor.

"Antrenorul e primul care doreşte să aibă succes si crede în jucători. Cred că a avut multe variante, a avut de ales şi a optat pentru lotul cu care va juca împotriva Ungariei şi Turciei. Este răspunderea lui, decizia lui, chiar dacă noi, suporterii, putem face anumite comentarii sau să vedem un alt lot. Ne trebuie trei puncte cu Ungaria, ca să ajungem la baraj, care e deschis la orice. Avem prima şansă, fiindcă jucăm acasă. Trebuie să folosim cât mai mult entuziasmul legat de calificarea Stelei", a comentat Gică Hagi la Digi Sport.

România-Ungaria se va disputa vineri seara de la ora 21, pe Arena Naţională din Bucureşti, partida urmând a fi transmisă de Antena 1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite