Ghinion la handbal: Dinamo și Constanța, față în față cu finalistele sezonului trecut din Liga Europeană!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CS Dinamo Bucureşti, care nu a fost primită în Liga Campionilor la handbal, a fost repartizată în Grupa G a competiţiei masculine de handbal EHF European League, alături de deţinătoarea trofeului, Fuchse Berlin, potrivit tragerii la sorţi efectuate vineri, la Viena.

Dinamo are ca obiectiv Final Four în Liga Europeană de handbal. Foto Facebook
Dinamo are ca obiectiv Final Four în Liga Europeană de handbal. Foto Facebook

Celelalte două echipe din grupă sunt Chambery Savoie Mont Blanc HB (Franţa) şi RK Izvidac (Bosnia-Herţegovina). Primele două clasate se vor califica în grupele principale.

Meciurile din prima fază a grupelor vor avea loc pe 17 octombrie, 24 octombrie, 14 noiembrie, 21 noiembrie, 28 noiembrie şi 5 decembrie.

CSM Constanța, meci greu, cu Granollers

Cealaltă reprezentantă a României în competiție, CSM Constanţa, va evolua în turul preliminar contra echipei spaniole Fraikin BM. Granollers, culmea, ocupanta locul 2 în sezonul trecut în Liga Europeană de handbal. Finalista Cupei României va juca prima manşă pe teren propriu, în data de 26 sau 27 august, iar returul în deplasare, pe 2 sau 3 septembrie.

Dacă va trece de Fraikin BM. Granollers, CSM Constanţa va evolua în Grupa H, alături de Sporting Lisabona (Portugalia), MOL Tatabanya KC (Ungaria) şi KGHM Chrobry Glogow (Polonia). Granollers a fost învinsă de Fuchse Berlin cu 36-31 în finala ediţiei trecute a EHF European League.

Nu au fost invitați în Liga Campionilor

Campioana României la handbal nu face parte dintre echipele care vor evolua în ediţia viitoare a Ligii Campionilor, cererea echipei din Şoseaua Ştefan cel Mare fiind refuzată de EHF.

Din cele 10 echipe care au cerut să evolueze în cea mai importantă competiție continentală, forul european a invitat doar 6, restul de 4 fiind trimise în EHF European League: Sporting Lisabona (Portugalia), Dinamo, Kadetten Schaffhausen (Elveţia), IFK Kristianstad (Suedia).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite