Gheorghe Hagi, despre şansele Simonei Halep la Turneul Campioanelor. Care crede că sunt avantajele româncei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După o victorie şi o înfrângere la Turneul Campioanelor Simona Halep participă la Turneul Campioanelor, acolo unde urmează să dispute partida care o poate trimite în semifinalele competiţiei.

În acest context, Gheorghe Hagi, unul dintre susţinătorii constanţi ai Simonei Halep, crede că poate să câştige competiţia de la Shenzhen. 

„Am văzut-o foarte bine în primul meci, nu am văzut meciul doi. Dacă nu m-am uitat, nu a făcut bine. Am văzut-o în primul meci, a arătat foarte bine, e puternică, are experienţă. Când vorbim de Simona, vorbim de a deveni cea mai bună, adică să câştige (n.r. Turneul Campioanelor). Depinde de ea, depinde de momentul ei, ea deja e un sportiv cunoscut, puternic, la nivelul cel mai înalt, mondial. 

 Aşa că nu mai suntem să vorbim de Simona la început, acum ea e consacrată, experimentată, a devenit şi mai în vârstă puţin faţă de celelalte, are de toate acum. Ea are grijă de ea, ştie ce îi trebuie, e matură, e puternică aşa o văd eu, e puternică din toate punctele de vedere. Tot ce face ea îmi arată un sportiv foarte puternic”, a declarat Gheorghe Hagi, potrivit DigiSport.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite