Gest admirabil al tenismenului Rafael Nadal: şi-a întrerupt meciul pentru ca o fetiţă care se pierduse în public să fie găsită şi îmbrăţisată de mama sa VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rafael Nadal s-a confruntat cu un eveniment mai puţin întâlnit pe arena de tenis. Campionul a oprit meciul împotriva lui Carlos Moya şi John McEnroe după ce o mamă şi-a pierdut fiica în mulţime. Gestul tenismenului a fost aplaudat la scenă deschisă de cei peste 7.000 de spectatori.

Rafael Nadal, de nouă ori câştigător la Roland Garros şi deţinător a 14 trofee de Grand Slam, a făcut un gest admirabil în timpul meciul împotriva lui Carlos Moya şi John McEnroe, la Mallorca. Nadal, care juca alături de coechipierul său spaniol Simon Solbas, a oprit jocul la care asistau peste 7.000 de spectatori, după ce o femeie a început să ţipe diperată că nu îşi mai găseşte fetiţa.  

 Deşi tânăra şi-a cerut scuze pentru perturbarea  evenimentului, sportivul i-a spus că nu tebuie să facă acest lucru, găsirea fetiţei fiind o prioritate. Imaginile o surprind pe femeie în picioare lângă un steward, strigându-şi copilul. Foto Daily Mail

image

 Totul s-a terminat cu bine, fetiţa fiind ghidată către mama sa de către spectatorii care au văzut-o. Mama şi-a îmbrăţişat fiica într-un moment emoţionant, gestul jucătorilor fiind aplaudat la scenă deschisă de cei 7.000 de spectatori prezenţi la meciul demonstrativ.

image

  Cu toate acestea, o parte dintre spectatori au taxat lipsa de atenţie a femeii, criticând modul în care are grijă de fiica ei: „În primul rând, de ce a fost atât de neglijentă această mamă şi nu şi-a ţinut copilul sub supraveghere, mai ales că era un loc aglomerat. Din fericire fetiţa a fost găsită, sper că va fi o lecţie pentru ea“, a spus Tommy, unul dintre suporterii care au asista la întâmplare.

Meciul demonstrativ a fost câştigat de echipa Nadal-Solbas, cu scorul de 3-6, 6-3, 10-8.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite