Gerrard, declaraţii superbe despre Ianis Hagi: Cum l-a evidenţiat după derby-ul cu Celtic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steven Gerrard, un antrenor cu rezultate remarcabile la Rangers
Steven Gerrard, un antrenor cu rezultate remarcabile la Rangers

După ce a adunat două goluri şi două pase decisive, în ultimele patru meciuri ale lui Rangers, sâmbătă, contra celor de la Cetic, Ianis Hagi (22 de ani) a avut o prestaţie, aparent, ştearsă. Asta în ochii unui simplu spectator, pentru că analiza antrenorului arată că românul s-a încadrat perfect în planul tactic.

Rangers a câştigat derby-ul Scoţiei cu Celtic (1-0), s-a dus la 19 puncte de marea rivală şi are deja o mână pe un titlu aşteptat din 2011.

Echipa e neînvinsă de 23 de partide în campionat (21 de victorii, 2 remize) şi totul pare că decurge perfect pentru trupa pregătită de Steven Gerrard. Acesta a analizat victoria cu Celtic pentru glasgowtimes.co.uk, iar Digi Sport a preluat declaraţiile sale în care e evidenţiat aportul lui Ianis Hagi la victoria de sâmbătă.

Ce a spus Steven Gerrard?

*M-am gândit la pauză să fac o schimbare pentru că nu eram mulţumit cu evoluţia celor trei jucători din atac, în primele 45 de minute.

*A venit şi accidentarea lui Kemar Roofe. Dar, oricum, voiam să-l bag pe Ianis în teren şi cred că a fost extraordinar în a doua repriză.

*A înţeles perfect ce are de făcut şi a reuşit să se demarce şi să primească mingea în flanc.

*Practic, el a reuşit în 45 de minute ceea ce aşteptam de la ceilalţi zece pentru întreaga partidă. Merită toate laudele!

Scoţia, primele 5 locuri ale clasamentului

1. Rangers 62 puncte (22 meciuri)

2. Celtic 43 puncte (19 meciuri)

3. Aberdeen 39 puncte (20 meciuri)

4. Hibernian 36 puncte (22 meciuri)

5. Livingston 27 puncte (20 meciuri)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite