Gâlcă are zilele numărate la Steaua: ce obiectiv i-a fixat Becali şi cine stă la pândă pentru a-l înlocui pe bancă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costel Gâlcă
Costel Gâlcă

Steaua riscă să iasă pe locul 2 într-o cursă în care, mult timp, impresia a fost că aleargă de una singură spre titlu.

În retur însă, bucureştenii au pierdut din turaţie, situaţie la care au contribuit plecările din iarnă. Gigi Becali a aprobat vânzarea celui mai bun marcator, Keşeru, plecarea celui mai bun pasator, Sânmărtean şi despărţirea de „stâlpul“ apărării, Szukala. 

„Din păcate, jucătorii aduşi în iarnă nu dau acelaşi randament. Putem să-i punem aici pe Bourceanu, pe Rusescu, pe Tamaş. Chiar şi pe Ţucudean“, a concluzionat preşedintele de imagine al roş-albaştrilor, Helmuth Duckadam.

„Reghe“ stă la pândă

Primul care riscă să plătească pentru căderea din retur e Costel Gâlcă. Potrivit mai multor surse, acesta trebuie să câştige următoarele trei partide din Liga I, inclusiv cea cu ASA Târgu-Mureş, pentru a rămâne în funcţie! Gâlcă ar urma să fie demis la primul pas greşit, iar favorit pentru înlocuirea sa e Laurenţiu Reghecampf.

Mureşenii au prins curaj

În retur, Steaua a adunat doar 14 puncte, faţă de cele 25 luate de Târgu-Mureş! „Se schimbă situaţia. Nu mai depindem de rezultate, depindem doar de noi! Avem meci direct cu Steaua în Ghencea şi, dacă ne vedem de jocul nostru, avem şanse la titlu“, a declarat preşedintele celor de la Târgu-Mureş, Narcis Răducan.

„Nimeni nu se gândea că vom ajunge aici, noi eram mulţumiţi cu o clasare în primele opt echipe. Steaua e avantajată puţin de program, pentru că noi jucăm cu Astra şi cu Petrolul, însă nu cred că steliştii vor avea meciuri uşoare cu echipele aflate în lupta pentru evitarea retrogradării“, a adăugat Răducan.

Program Steaua

Oţelul (a)

„U“ Cluj (d)

Tg. Mureş (a)

Dinamo (d)

Chiajna (a)

Braşov (d)

Botoşani (a)

CSMS Iaşi (d)

Program Tg. Mureş

CFR (d)

Pandurii (a)

Steaua (d)

Viitorul (a)

Gaz Metan (d)

Petrolul (a)

Astra (d)

Oţelul (a)

a = acasă

d = deplasare

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite