Gafa imensă a lui Cristiano Ronaldo în meciul cu Coreea de Sud. Ce a făcut când echipa sa era în avantaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa națională a Portugaliei a fost învinsă de selecționata Coreei de Sud cu scorul de 2-1 (1-1), vineri, pe Education City Stadium din Doha, la Cupa Mondială din Qatar, dar Seleccao a câştigat Grupa H.

Cristiano Ronaldo, gafă uriașă în meciul cu Coreea de Sud FOTO EPA-EFE
Cristiano Ronaldo, gafă uriașă în meciul cu Coreea de Sud FOTO EPA-EFE

Cristiano Ronaldo, cel mai titrat fotbalist al Portugaliei, a comis o gafă de zile mari în meciul pierdut de echipa sa în meciul cu Coreea de Sud.

La scorul de 1-0 pentru lusitani, Ronaldo a comis o gafă de zile mari. El s-a ferit de minge la un corner executat de asiatici, balonul l-a lovit în spate și de acolo fundașul Young-Gwon Kim, aflat singur în fața porții, a înscris nestingherit.

Până la final, Coreea de Sud a mai marcat odată. Portugalia a jucat în acest meci cu mai multe rezerve, dar Ronaldo a preferat să evolueze pe tot parcursul meciului.

Coreea de Sud - Portugalia s-a încheiat 2-1 (1-1).

În optimi, la turneul final din Qatar, Portugalia va juca împotriva formaţiei clasate pe locul secund în Grupa H (probabil Serbia sau Elveţia), pe 6 decembrie (Lusail Stadium - Al Daayen, 21:00).

Coreea de Sud va întâlni, în schimb, câştigătoarea Grupei H, mai mult ca sigur Brazilia, pe 5 decembrie (Stadium 974 - Doha, 21:00).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite