Mario Camora a fost accidentat în partida Dinamo - CFR Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mario Camora de la CFR Cluj a ieșit accidentat în minutul opt al partidei disputate cu Dinamo, la scorul 0-0, acuzând dureri la coapsa piciorului drept, scrie Agerpres.

Mario Camora FOTO: Sportpictures
Mario Camora FOTO: Sportpictures

Mario Camora a început meciul de pe Arena Națională în minutul 6, fotbalistul cu dublă cetățenie, portugheză și română, a primit o plasă de la Ziv Morgan, coechipierul său, dar căpitanul CFR nu a putut să continue acțiunea și a trimis balonul în afara terenului.

Camora s-a întins gazon unde a primit îngrijiri medicale. După ceva timp, căpitanul CFR Cluj s-a ridicat și a făcut mai multe mișcări de stretching, pentru a-și da seama dacă poate continua partida.

Apoi, apărătorul s-a întins pe gazon și a primit îngrijiri medicale. După mai puțin de un minut, fotbalistul s-a ridicat și a făcut mai multe mișcări de stretching, pentru a-și da seama dacă poate continua partida.

Antrenorul CFR Cluj l-a înlocuit pe Camora cu tânărul M atei Ilie. Primul verdict al medicilor: Mario Camora, out de la echipa națională Primul verdict al medicilor: Mario Camora, nu va juca o perioadă.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite