Francezii o suspectează pe Simona Halep că se retrage premeditat de la anumite turnee: „E a treia oară când declară forfait!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jurnaliştii francezi de la cotidianul l'Equipe scriu, printre rânduri, că Simona Halep s-ar fi retras premeditat de la China Open cu scopul de a fi în formă la Turneul Campionelor de la Singapore.

Simona Halep s-a calificat joi în sferturile turneului China Open de la Beijing, însă, la scurt timp după această reuşită, a anunţat că se retrage din concurs din cauza unor probleme medicale. Imediat după acest anunţ, presa internaţională a analizat opţiunea româncei, având dubii în privinţa corectitudinii acestui abandon.

"Este a treia oară când Simona Halep ia o astfel de decizie: a declarat forfait la Roma după victoria din primul meci cu Madison Keys şi şi-a făcut de asemenea bagajele la 's-Hertogenbosch, abandonând în turul 2. De fiecare dată înaintea unui turneu important, pentru ca apoi să joace finala la Roland Garros şi în semifinalele la Wimbledon. Rămâne ca adversarele ei, dar şi organizatorii de turnee şi WTA să decidă dacă acestea nu sunt altceva decât coincidenţe", a notat L'Equipe, făcând referire la faptul că pentru Halep urmează din nou o competiţie foarte importantă, Turneul Campioanelor de la Singapore", au scris jurnaliştii de la l'Equipe, care remarcă, totuşi, că românca nu încalcă niciun regulament apelând în repetate rânduri la retrageri.

Simona Halep poate pierde locul doi WTA, după dubla retragere de la Beijing. Românca ar coborî pe a patra poziţie

"Simona Halep a câştigat o mare luptă, joi, în optimi, în faţa sportivei Andrea Petkovici, după două ore şi 35 de minute. Dar românca, numărul 2 mondial, nu va juca în sferturi. Ea a declarat forfait din mers, explicând că doreşte să meargă acasă pentru a face un RMN la şold, astfel încât să fie în formă la Mastersul de la Singapore. O decizie care nu contravine niciunei reguli în vigoare în circuit. Deci nu va fi un meci cu Ana Ivanovici, care se vede în semifinale fără a juca", au completat ziariştii francezi, citaţi de Mediafax.

Simona Halep, în pericol să rateze şi Turneul Campioanelor! În Singapore merg numai tenismene de top

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite