FOTO Zece imagini memorabile de la seara magică a Stelei. „Mergem la Chelsea să batem, distrugem tot”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Culmea!, după victoria cu Ajax Amsterdam, nu Gigi Becali a fost cel mai optimist în privinţa partidei cu Chelsea, ci unul dintre eroii de pe „Arena Naţională".

Fundaşul formaţiei Steaua Bucureşti, Vlad Chiricheş, a declarat, joi seară, după calificarea în optimile de finală ale Ligii Europa, că este un moment frumos pentru toată echipa şi că îl bucură faptul că a marcat un gol frumos, printr-o „execuţie inspirată".

„E un moment frumos pentru toată echipa. Mă bucur că am marcat un gol frumos într-un moment nu foarte bun pentru mine. Am fost făcut cu ou şi cu oţet şi nu cred că merit să fiu batjocorit. Ne-am pregătit foarte bine, iar suporterii ne-au încurajat şi ne-au purtat pe sus. Sperăm să facem jocuri bune cu Chelsea. Urmează meciurile din campionat şi sper să intrăm într-un ritm bun. La gol a fost o execuţie inspirată", a spus Chiricheş la Digi Sport.

Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, joi seară, după calificarea în optimile de finală ale Ligii Europa, că victoria în faţa formaţiei Ajax Amsterdam nu este una istorică, dar a precizat că este un succes important pentru fotbalul românesc.

Nu cred că este o victorie istorică, ci una foarte importantă pentru Steaua şi fotbalul românesc. Am muncit mult, iar victoria este importantă pentru moralul jucătorilor noştri. A fost un joc bun în care am reuşit să-i blocăm pe adversari la mijlocul terenului. Mă bucur că am avut ocazii şi că am reuşit să şi marcăm, ceea ce la Amsterdam nu am reuşit. Urmează două meciuri grele în Liga Europa, cu o echipă foarte puternică, dar până atunci ne concentrăm pe campionat. Repet, cel mai important pentru noi este să câştigăm titlul cu numărul 24", a spus Reghecampf.

„A fost un meci foarte greu, aveam crampoanele cele mai mari şi tot alunecam. Ne-am sacrificat, ne-a făcut Mister să plângem înainte de meci, ne-a arătat un videoclip, ceva cu 400 de metri la atletism. Mergem la Chelsea să batem şi acolo, de ce nu, să distrugem tot", a spus Latovlevici la Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite