FOTO VIDEO Corespondenţă din Melbourne - Ultimele veşti despre glezna Simonei Halep! Ce face azi jucătoarea noastră la Melbourne

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a suferit ieri o accidentare urâtă în meciul cu Destanee Aiava, de care a trecut în primul tur de la Australian Open.

"Nu s-a umflat, nu e nimic rupt, iar asta e cel mai important. O să fac tratament, însă aştept să văd cum mă trezesc mâine. Dimineaţă o să văd ce voi face. Mi-a fugit piciorul şi m-am speriat. Iniţial, am crezut că e gata", a spus ieri Simona Halep, după meciul câştigat cu destule emoţii contra australiencei de 17 ani.

Lucrurile par să nu fie grave, ţinând cont că Simona Halep s-a antrenat azi, de la ora 15 locală (6.00 la Bucureşti), pe unul dintre terenurile secundare ale complexului de la Melbourne. Ea a stat în jur de 20 de minute pe teren, timp în care a lovit mingea cu Andrei Pavel. Avea glezna stângă bandajată complet, cu o faşă rigidă, dar a părut că se simte bine. N-a şchiopătat, dar nici nu a forţat. Lângă ea s-au aflat cei doi antrenori, Cahill şi Pavel, mama ei, preparatorul fizic şi kinetoterapeutul. Simona s-a aşezat de câteva ori pe scaun, la umbră, deoarece azi, la Melbourne, sunt peste 30 de grade.

Simona trebuie să joace joi cu Eugenie Bouchard, de la ora 10.00 (ora României).

Vezi AICI care este diferenţa dintre un antrenament al Simonei Halep şi unul al lui Roger Federer

Australienii o tratează pe Simona Halep ca pe un "no name". Ce atitudine au ei faţă de numărul 1 mondial

Simona Halep -Antrenament înaintea turului 2 de la AO

  

image
halep 7
halep6
image

VIDEO şi FOTO de la antrenamentul Simonei Halep, în timp real, doar pe www.adevarul.ro

Adevărul la Australian Open 2018 - Proiect susţinut de Aqua Carpatica

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite