FOTO Pictorial incendiar cu sexy-scrimera de la Jocurile Olimpice. Sportiva de culoare a pozat complet goală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nzingha Prescod FOTO ESPN The  Magazine's Body Issue
Nzingha Prescod FOTO ESPN The  Magazine's Body Issue

Nzingha Prescod este o prezenţă neobişnuită pe planşele de scrimă. În primul rând, pentru că este de culoare, ceea ce e o raritate în acest sport.

Nzingha Prescod (24 de ani) a reprezentat Statele Unite ale Americii la două ediţii ale Jocurilor Olimpice: 2012 şi 2016. Ea a acordat un interviu pentru ESPN şi a apărut în ESPN The Magazine's Body Issue, revistă în care sportivii se dezbracă de secrete şi de haine.

„Da, sunt şi scrimeri de culoare“, a spus Nzingha Prescod. La Rio, au fost doar două sportive de culoare. ea şi o colegă din Coasta de Fildeş. „Numele meu vine de la o prinţesă din Angola din secolul 17. Se spune că atunci când europenii ar fi dorit să colonizeze ţara, Nzingha şi-a apărat teritoriul. Nu e o întâmplare aşadar că îmi apăr ţara cu sabia în mână“, a mai declarat Prescod. 

„M-am îndrăgostit de scrimă pentru că nu faci niciodată acelaşi lucru, nicio tuşă nu e la fel. Nu poţi să te plictiseşti ca la înot, de exemplu, unde ştii că la antrenament vei face acelaşi lucru.“

„Sânii sunt o piedică pentru mine, sunt prea mari şi prea grei. Antrenorul meu mereu râde de mine, spune că îmi stau în cale. Costumul de scrimă mă ajută însă să îi ţin mai fixaţi“, a mai spus Prescod. 

„Am început scrima la vârsta de nouă ani. A fost ideea genială a mamei. Am mai făcut gimnastică, tenis, înot şi karate. Cred că am fost născută să fiu atletă şi mă pricepeam destul de bine şi la tenis. Antrenorul ne numea pe mine şi pe sora mea Serena şi Venus. “

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite