FOTO Legendarul Cantona, apariţie şocantă la gala UEFA: I-a lăsat cu gura căscată pe cei prezenţi cu discursul său

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ajuns la 53 de ani, fostul mare fotbalist francez pare a traversa un moment dificil al vieţii. Cu siguranţă, comportamentul său de joi seară poate fi catalogat oricum, numai normal nu.

Eric Cantona, fost jucător emblematic pentru Manchester United şi pentru naţionala Franţei, a fost invitat, joi, de UEFA la Monaco pentru a asista la tragerea la sorţi pentru grupele Ligii Campionilor.

Cu acest prilej, Cantona a fost poftit pe scenă, primind din partea şefului forului european, Alexander Ceferin, ceea ce s-a numit „Premiul preşedinteului“. „E singurul premiu pe care îl pot acorda cui vreau eu şi nu sunt nevoit să mă sfătuiesc cu nimeni. Cantona, pentru tot ce a făcut în scopuri caritabile după retragerea sa din activitate, cu siguranţă, merită acest premiu“, a explicat preşedintele UEFA.

După acest discurs rostit de Ceferin, Cantona a fost rugat să urce pe scenă pentru a-şi lua premiul şi pentru a ţine un scurt discurs. Dacă look-ul adoptat de francez a fost unul normal pentru stilul său excentric, în schimb, cuvintele pe care le-a rostit au şocat asistenţa, neavând nici vreo logică, nici vreo legătură cu evenimentul care era în desfăşurare.

Ce a spus Eric Cantona?

*În curând, ştiinţa nu doar că va încetini procesul prin care celulele îmbătrânesc, dar chiar va repara celulele noastre şi vom deveni eterni. Doar accidentele, crimele şi războaiele ne vor distruge şi, din păcate, crimele şi războaiele se vor înmulţi. Iubesc fotbalul. Vă mulţumesc.

Imagine indisponibilă
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite