Fotbalul românesc e peste fotbalul arab? Eugen Neagoe face o mutare surprinzătoare şi se întoarce în Liga I

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eugen Neagoe a fost anunţat, miercuri, ca antrenor principal al FC Hermannstadt, venind în locul lui Costel Enache, acesta din urmă demisionând, săptămâna trecută.

Deşi, iniţial, Eugen Neagoe era considerat drept transfer sigur în fotbalul arab, antrenorul tocmai fost prezentat în staff-ul unei echipe din Liga I.

„Eugen Neagoe este, de astăzi, noul antrenor principal al AFC Hermannstadt. Tehnicianul în vârstă de 52 de ani a ocupat, în trecut, funcţia de antrenor secund la echipa naţională de fotbal a României şi a antrenat ca principal, printre altele, pe Pandurii Târgu Jiu, Politehnica Iasi, Sepsi Sfântu Gheorghe şi Dinamo Bucureşti. De asemenea, Eugen Neagoe a fost un fotbalist cu 165 de meciuri jucate în prima divizie, cu peste 30 de goluri marcate ca vârf de atac. Acesta are în palmares două Cupe ale României ca jucător. 

Eugen Neagoe va prelua banca tehnică a AFC Hermannstadt, începând de săptămâna viitoare, după meciul din deplasare cu Astra Giurgiu, programat luni, 7 octombrie, de la ora 20:30. Între timp, de pregătirea echipei se va ocupa antrenorul secund Eugen Beza”, se arată pe site-ul grupării sibiene.
După 11 etape disputate, FC Hermannstadt ocupă locul XII în clasamentul Ligii I, cu doar 11 puncte acumulate. De-a lungul carierei sale, tehnicianul a mai antrenat Universitatea Craiova, Pandurii Târgu Jiu, Drobeta Turnu Severin, ASIL Lysi, Aris Limassol, Nea Salamis, CSM Poli Iaşi, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe si FC Dinamo.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite