Florin Zalomir, vicecampion olimpic, găsit mort: Curg informații șocante despre decesul său

0
0

Sportul românesc a fost zguduit, în această dimineață, de vestea șocantă a morții lui Florin Gelu Zalomir. Născut la Iași, acesta a avut un palmares stelar, ca sportiv: argint olimpic cu echipa României de sabie, la JO 2012, plus alte șapte medalii, dintre care două de aur, la Campionatele Mondiale și Europene, în perioada 2001 – 2012.

Florin Zalomir sufera de depresie după un divorț prin care a trecut, recent. FOTO: Facebook
Florin Zalomir sufera de depresie după un divorț prin care a trecut, recent. FOTO: Facebook

TVR a publicat știrea morții lui Florin Zalomir (41 de ani), venind cu amănunte șocante, în condițiile în care vorbim despre un fost mare sportiv de performanță. Zalomir a fost găsit mort în locuința sa, la Otopeni. Sursele TVR Info susțin că e vorba de o sinucidere. Corpul neînsuflețit al lui Zalomir a fost găsit de o femeie, care a sunat la 112.

TVR scrie că Zalomir a refuzat, în ultima luna, să se prezinte într-un program de consiliere la locul de muncă. După retragerea din activitate sportivă, el era ofițer de Jandarmerie în cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București. Zalomir fusese trimis în programul de consiliere de psihologul unității la care lucra, programul fiind destinat jandarmilor care au diverse probleme și prin consiliere se încearcă ajutorarea lor.

Florin Zalomir ar fi traversat un moment critic, după divorț și, potrivit TVR Info, și-ar fi pus capăt zilelor cu o armă personală, nu cea din dotare.

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite