Florin Costea ar putea fi coleg cu fratele său la Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul Florin Costea este dorit la Steaua de către patronul Gigi Becali, chiar dacă managerul general Mihai Stoica nu este încântat de idee.

Deşi ar dori să joace în străinătate, fotbalistul nu are şanse să prindă un contract mulţumitor deoarece nu are cotă în fotbalul internaţional. Posibilitatea de a ajunge la Steaua a fost confirmată chiar de către impresarul fotbalistului.

"Florin este un jucător bun pentru orice echipă din România. Sunt şanse să se realizeze transferul la Steaua, dar nu e nimic bătut în cuie. Florin nu poate ajunge încă în străinătate pentru că nu e un Mutu sau un Chivu", a spus Victor Becali, impresarul jucătorului.

"Mie nu mi-a zis nimeni mai nimic, dar dacă impresarul meu şi Gigi Becali au zis asta, aşa o fi", a spus şi Florin Costea.

Managerul Mihai Stoica este însă sceptic în privinţa achiziţionării lui Florin Costea, spunând că sunt şanse mici să se ajungă la un acord.

În vârstă de 26 de ani, Florin Costea a jucat la Universitatea Craiova în ultimii 5 ani, marcând 47 de goluri în 116 partide. Dacă va ajunge la Steaua, Florin va fi din nou coleg cu fratele său Mihai, care a semnat deja contractul cu roş-albaştrii.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite