„Flocea“, director tehnic la Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă Piţurcă nu a anunţat încă dacă va reveni la Steaua, ieri conducerea clubului din Ghencea l-a numit pe Florin Marin (zis şi „Flocea") în funţia de director tehnic al roş-albaştrilor.

Cum Marin este cunoscut ca un apropiat al lui Piţi, mutarea pare a fi încă o dovadă că fostul selecţioner va fi antrenorul Stelei. „Flocea" se va ocupa mai mult de echipa secundă a clubului.

Altfel, clubul din Ghencea pare a fi ajuns la fundul sacului. Ieri, organizatorii partidei Steaua II - FC Botoşani n-au avut la dispoziţie nici măcar cei 2.800 de lei necesari pentru a plăti brigada de arbitri compusă din centralul Dragoş Teodor, asistenţii Gabi Stroe şi Claudiu Florea.

Steliştii s-au scuzat şi le-au promis „fluieraşilor" că îşi vor primi săptămâna viitoare drepturile. Singurii care şi-au încasat banii, 700 de lei de fiecare, au fost observatorii Culae Lupescu şi Vereş Gyula. De altfel, patronul Gigi Becali n-a mai finanţat deloc echipa Steaua II în acest sezon, oamenii lui Leo Strizu supravieţuind doar datorită sprijinului venit din partea lui Teia Sponte.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite