Finalul fatidic! HCM Constanţa s-a înecat la mal în Liga Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
HCM Constanţa
HCM Constanţa

Echipa de handbal masculin HCM Constanţa a pierdut pe final partida disputată joi seara, pe teren propriu, scor 23-28, împotriva lui Atletico Madrid în grupele Ligii Campionilor.

Deşi Atletico Madrid a venit la Bucureşti din postura de finalistă a Ligii în sezonul trecut, constănţenii au demonstrat că statisticile şi calculele hârtiei pot fi răsturnate. Românii au fost peste iberici în prima parte a disputei de la Sala Polivalentă, fapt care a agitat serios spiritele în echipa oaspete.
După pauză, la timona meciului a fost tot HCM Constanţa, care a ajuns să se distanţeze chiar la cinci goluri pe tabela de marcaj, scor 18-13. Au urmat momente în care gazdele au părut că pot ţine de acest avantaj, dar jucătorii lui Atletico Madrid şi-au amintit că sunt dublii câştigători ai Ligii Campionilor în 2008 şi 2009 şi turat motoarele pe final.

Ultimele 12 minute ale întâlnirii au fost fatidice pentru marinari, care au marcat doar de două ori, spre deosebire de iberici, care au punctat de nouă ori. Astfel, scorul final a fost 23-28, iar toate punctele au ajuns în contul lui Atletico Madrid.

Regretele au fost mari la final în tabăra HCM-ului: "E mare păcat, a fost un meci pe care-l puteam câştiga. E o boală a echipelor româneşti să se piardă psihic în ultimele minute. Echipa care vine din spate, vine întotdeauna cu un moral ridicat. Nu trebuie să fim supăraţi, Atletico are jucători de mare valoare, iar înainte de meci ei erau favoriţi. Nu ne pierdem speranţa, rămâne să ne batem în continuare, să câştigăm la Celje şi acasă cu Savehof", a spus handbalistului lui HCM Constanţa, George Buricea.

Echipa de la malul mării este pe ultimul loc în grupa B a Ligii Campionilor, având doar două puncte acumulate.

Clasamentul grupei este următorul:

1. Veszprem - 8 puncte

2. Kiel - 6 puncte

3. Atletico Madrid - 4 puncte

4. Savehof - 4 puncte

5. Celje - 2 puncte

6. HCM Constanţa - 2 puncte

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite