Feroe -România,"Meciul unei generaţii". Cea mai acida caracterizare pentru Papp: "Un bou care trage o căruţă de la ţară"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paul Papp
Paul Papp

România va juca duminică, de la ora 19.00 (TVR 1), contra Insulelor Feroe, ultimul meci preliminariile Euro 2016.

Până atunci însă, tricolorii "culeg" urmările meciului cu Finlanda, scor 1-1, iar criticile împotriva lor nu sunt puţine. Gabi Balint a caracterizat  plastic câteva evoluţii ale unor jucători din echipa naţională. "Sănmărtean este un fotbalist foarte bun, are tupeu să dribleze chiar dacă sunt doi-trei adversari pe el, dar nu înţeleg de ce nu are atitudine atunci când vine vorba de executarea unor faze fixe. În meciul cu Finlanda el s-a apropiat de Torje şi de Keşeru, s-a uitat către balon, dar în cele din urmă a plecat din locul respectiv şi i-a lăsat pe cei doi să decidă cine să bate lovitura respectivă. Nu se poate aşa ceva! Nu e normal ca un jucător de valoarea lui să nu aibă atitudine", a spus Balint, conform Fanatik.

El s-a referit şi la Paul Papp. „Acest jucător a fost vinovat la multe faze din apărarea României. A ieşit de multe ori aiurea din defensivă, se plimba pe teren de zici că era un bou care tragea o căruţă pe la ţară. Nu poţi să joci în asemnea hal. El şi-a încurcat colegii în mai toate fazele. În atac se chinuia să ţină pasul cu colegul său de pe banda dreaptă. Nu a fost în stare niciodată să centreze bine în regim de viteză"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite