FCSB - UTA Arad 2-1. Keseru le dă emoții pe final roș-albaștrilor, însă gazdele obțin a treia victorie consecutivă în Superligă

0
Publicat:

FCSB a reușit să mai spele din rușinea produsă în Conference League, acolo unde a pierdut în dublă manșă cu Silkeborg, scor 0-10. Trupa lui Dică a reușit a treia victorie consecutivă în campionat, deși pe final de meci roș-albaștrii au avut emoții după reușita lui Keseru.

Darius Olaru marcheaza pentru FCSB Foto Inquam Photos
Darius Olaru marcheaza pentru FCSB Foto Inquam Photos

Partida cu UTA Arad a fost un nou test al antrenorului Nicolae Dică care este sub presiune după rezultatele slabe înregistrate în ultima vreme. Dacă în cupele europene FCSB nu reușește să bată pe nimeni, în campionat lucrurile s-au îmbunătățit după începutul dezastruos de campionat.

FCSB a primit, duminică seară, vizita celor de la UTA Arad, într-un meci extrem de important pentru roș-albaștri. Darius Olaru a deschis scorul în minutul 16 cu un super gol de la marginea careului. Gazdele au intrat la pauză în avantaj. După reluarea jocului, arădenii au fost mai periculoși în atac dar nu au reușit să pună mai multa presiune în careul advers.

FCSB a dominat a doua parte a reprizei secunde și a ratat mai multe ocazii importante de a dubla avantajul. În prelungirile meciului Olaru a obținut un penalti, transformat fără emoții de Compagno. După doar câteva momente a început nebunia pe Arena Națională după ce Keseru a redus din diferență și gazdele au tremurat în ultimele minute de joc pentru victorie. Până la fluierul de final al arbitrului oaspeții nu au reușit să mai marcheze și FCSB și-a adjudecat o nouă victorie în Superligă. 

Grație acestei victorii, FCSB urcă pe poziția a șaptea, sub linia de play-off. Echipa antrenată de Nicolae Dică este la doar două puncte în spatele celor de la Sepsi, însă are două meciuri în minus. De cealaltă parte, UTA Arad rămâne pe locul 12, având o perioadă nu tocmai bună cu trei eșecuri în ultimele patru etape. 

Cele două formații se întâlnesc din nou, miercuri, în Cupa României.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite